Meghívók

2019-ben ötödik alkalommal rendezzük meg az Országos Múzeumigazgatói Konferenciát. Minden egyes év új és új témák megvitatására nyújt lehetőséget a résztvevő múzeumi vezetők számára. A 21. századból eltelt közel két évtized jelentős szemléleti változást hozott a múzeumok világában: nemcsak nyitottabbakká váltak, hanem az intézmények falai között összegyűjtött hatalmas tudásbázis legszélesebb körhöz való eljuttatásában, a modern interpretációs eszközök alkalmazásában is mérföldkőhöz érkeztek.

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége 2014. március 18-án 14 órakor Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Konferenciatermében tartja éves közgyűlését, amelyre tisztelettel meghívom.

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége 2010. március 2-án 13 órakor Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Konferenciatermében tartja éves közgyűlését.

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége 2008. május 14-én 13 órakor Budapesten, a Budapesti Történeti Múzeum Gótikus termében Megújuló könyvtári gyűjtemények - a múzeumi könyvtár mint szolgáltató és információs központ címmel nyitott közgyűlést tart.

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége 2008. február 26-án 13 órakor Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Konferenciatermében tartja éves közgyűlését.

Az Országos Közgyűjtemények Szövetsége 2007. december 4-én 10 órakor Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában
Felelősség és feladatok - Műtárgy- és állományvédelem a közgyűjteményekben címmel nyitott közgyűlést tart, amelyre tisztelettel meghívjuk.